Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Status Παπαστεργίου – Καλογερομήτρος είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στην Θεσσαλία στο χώρο της κατασκευής , ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων.

Έχοντας περισσότερα από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην αγορά ακινήτων, με έμφαση στις οικιστικές κατασκευές , στα γραφειακά συγκροτήματα , εμπορικά καταστήματα – κέντρα και στις εξοχικές κατοικίες η StatusΠαπαστεργίου – Καλογερομήτρος έχει αναπτύξει πάνω από 60 έργα που καλύπτουν επιφάνεια άνω των 60.000 τμ.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1970 οι πολιτικοί μηχανικοί Κώστας Παπαστεργίου και Δημήτρης Καλογερομήτρος με πολύ μεράκι και όρεξη για δημιουργία ξεκίνησαν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν πρωτοποριακές κατασκευές οι οποίες χαρακτηρίζονταν τόσο από την υψηλή ποιότητα κατασκευής και αισθητικής , όσο και από την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας παραγωγής , η οποία συντελεί στην εξοικονόμηση χρόνου και κόστους για τον πελάτη.

Σήμερα, στηριζόμενη στην άρτια δομημένη μορφή της, η StatusΠαπαστεργίου – Καλογερομήτρος παρέχει στους ιδιοκτήτες και χρήστες των έργων που κατασκευάζει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό και την μελέτη των έργων από έμπειρους μηχανικούς, μέχρι και την πλήρη αποπεράτωση , χρησιμοποιεί πάντα ως γνώμονα την ακρίβεια σε επίπεδο λεπτομέρειας και τον ποιοτικό έλεγχο στα υλικά και τις υπηρεσίες επιτυγχάνοντας έτσι πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

Την συσσωρευμένη εμπειρία στην μελέτη και εκτέλεση σημαντικών ιδιωτικών έργων
Την ικανότητα να παραδίδει διαχρονικά έργα υψηλής αισθητικής
Την σταθερότητα της στην αγορά
Την πολύπλευρη , πολύχρονη τεχνογνωσία και την συνεχή ενημέρωση του έμψυχου δυναμικού της, το οποίο αποτελείται από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς
Τη χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού
Τις πρωτοποριακές αντιλήψεις και πρακτικές
Το σεβασμό και την ειλικρίνεια απέναντι στους πελάτες

H StatusΠαπαστεργίου – Καλογερομήτρος ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς για άριστη ποιότητα και μεγάλη ταχύτητα στην ολοκλήρωση έργων που προαπαιτούν σύνθετες τεχνολογικές λύσεις.

Παρακολουθώντας συστηματικά τις ανάγκες της αγοράς επεκτείνει παράλληλα τις δραστηριότητες της σε νέους τομείς όπως ο σχεδιασμός και διαμόρφωση εσωτερικών χώρων (interior design) καθώς και νέων μεθόδων κατασκευής που έχουν ως στόχο την

Η ΟΜΑΔΑ

Η ατομική αξία κάθε ανθρώπου μας ξεχωριστά συνιστούν την δύναμη μας και είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρείας μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο βασικός πυλώνας της εταιρικής μας φιλοσοφίας είναι η δημιουργία χώρων που προσφέρουν στον πελάτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία διαβίωσης.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ

Οι αξίες μας αποτελούν τον χάρτη ο οποίος οδηγεί κάθε βήμα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας.